Çağrı Merkezi: 0 536 643 41 41

Apple Watch 44mm Wiwu Wi-WB013 Rambo Serisi 2in1 Şeffaf PC Kasa Koruyuculu Kauçuk Kordon

1.579,90 TL
Marka Wiwu
Ürün Açıklaması

Apple Watch 44mm Wiwu Wi-WB013 Rambo Serisi 2in1 Şeffaf PC Kasa Koruyuculu Kauçuk Kordon




Şıklığın ve Korumanın Mükemmel Buluşması

Wiwu Wi-WB013 Rambo Serisi, Apple Watch'unuzu sadece bir aksesuar olarak değil, aynı zamanda tarzınızı tamamlayan bir parça olarak da öne çıkarır. Şeffaf PC kasa koruyucu, saatinizin tüm hatlarını mükemmel bir şekilde sergileyerek estetiğinden ödün vermeden maksimum koruma sağlar. Florokarbon kauçuktan üretilmiş olan kordonun sunduğu rahatlık ve yumuşak dokunuş, cildinizle uyumlu ve uzun süreli kullanımlar için idealdir. Ofiste veya sosyal etkinliklerde, bu kayış her zaman şıklığı ve güvenliği bir arada sunar.


Dayanıklı ve Güvenilir Koruma

Rambo Serisi'nin sunduğu dört köşe tam kapsama alanı, saatinizi düşmelere ve çarpmalara karşı ekstra koruma sağlar. Yüksek kaliteli malzemelerden üretilmiş bu kasa koruyucu, darbelere karşı %75 oranında daha fazla direnç sağlar ve saatinizin ömrünü uzatır. Özel tasarımı sayesinde sararma yapmaya karşı dirençlidir ve uzun süre temiz kalır. Çıkarmadan şarj edebilme özelliği ile pratik kullanım sunan bu koruyucu, saatinizin orijinal güzelliğini bozmadan onu korur.


Konfor ve Estetiği Bir Arada Sunan Yenilikçi Tasarım

Wi-WB013 modeli, nefes alabilen ve terletmeyen kordonu ile günlük kullanımda üstün konfor sunar. Özel olarak tasarlanmış iç yapı, cildinize zarar vermeden uzun süreli kullanım imkanı sağlar. Hassas bir şekilde yerleştirilmiş olan düğme ve delikler, saatinizi kullanırken herhangi bir engel oluşturmaz ve mükemmel uyum sağlar. Paslanmaz çelikten imal edilmiş logolu toka ise görünüme şıklık katıyor. İki farklı renk seçeneği ile tarzınıza uygun olanı seçebilir, saatinizle her an her yerde dikkatleri üzerinize çekebilirsiniz.